Jobba hos oss

Gamlebygymnasiet ligger ca 2 mil norr om Västervik. Vi är ett naturbruksgymnasium med riksintag för elever som tycker om djur och natur och som vill ha en praktisk utbildning med möjlighet till fortsatta studier. Alla våra utbildningar ger eleven valmöjlighet att börja jobba direkt efter studenten eller läsa vidare på universitet eller högskola.

Undervisningen bedrivs vanligtvis i mindre klasser och av behöriga lärare, det ger eleven mer utrymme och kvalitet. De flesta eleverna bor på skolans internat. Det skapar gemenskap både bland elever och lärare samt övrig personal.

Vi söker en internat- och servicechef

Gamlebygymnasiet söker en servicechef som tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare vill utveckla skolan vidare. Gymnasiet drivs av Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge, en kunskapsorganisation som utvecklar det gröna näringslivet.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med möjlighet till balans mellan arbete och fritid, delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor. På Hushållningssällskapet arbetar vi med kunskap för att utveckla det gröna näringslivet.

I rollen ingår:

• Personalansvar samt budget- och ekonomiskt ansvar för kök, fritid/internat samt vaktmästeri och städ, totalt ca 10 medarbetare.
  • Att ansvara för skolans köksverksamhet som serverar måltider till såväl elever som personal.
  • Dagligt ansvar för skolans internat och att leda den fortsatta fritidsverksamhetens utveckling tillsammans med våra fritidsledare.
  • Att tillsammans med vår fastighetsförvaltare leda arbetet med att övervaka, sköta och underhålla fastighets inre och yttre miljö.
  • I arbetet ingår att vara en god vuxenförebild för våra elever som går hos oss.

Detta är en möjlighet för dig som har:

• Erfarenhet av likande verksamhet, t ex som fritidsledare med internatverksamhet, kök-, hotellverksamhet eller liknande.
  • Erfarenhet av att arbeta med ungdomar.
  • Vana att arbetsleda och planera.

Det är en fördel om du har:

• Tidigare haft personalansvar.
  • Ett stort engagemang och intresse för ungdomar och deras utveckling.
  • Kunskap om att driva eget kök.
  • Är strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra människor, lyssna och kommunicera.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Märta Jensen 073-4142151, marta.jensen@gamlebygymnasiet.nu
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt till e-postadress info@gamlebygymnasiet.nu.
Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!

Hushållningssällskapet är en kunskapsorganisation. Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar.  I Hushållningssällskapen över hela landet är vi ca 25 000 medlemmar och ca 1000 medarbetare.

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge är ett av landets största Hushållningssällskap. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet, fältförsök, gymnasie- och yrkesutbildning samt utvecklingsarbete mm. Vi har ca 2400 medlemmar och omsätter omkring 220 miljoner kronor per år och är drygt 230 anställda.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs gärna mer om Hushållningssällskapet på www.hushallningssallskapet.se

Läs hur vi behandlingar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/