Tidigare elever berättar

Mitt förstaval till gymnasiet var djursjukvård på Gamlebygymnasiet då jag alltid drömt om att jobba med djur. Finns det nått bättre sätt att jobba med djur än att hjälpa djur som behöver det? Jag har aldrig ångrat det valet. Allt det jag lärt mig om djursjukvård på skolan har jag fått nytta av i arbetslivet, då jag nu faktiskt jobbar med mitt drömyrke: djurvårdare på djursjukhusen Läckeby och Högsby. Det är verkligen en dröm som gott i uppfyllelse!

Lärarna på skolan är väldigt engagerade i att lära ut. De lägger ner mycket av sin tid för att få alla elever engagerade och att alla förstår. De är tydligt hur mycket eleverna betyder för dom! Skolans lärare är förstående, kompetenta och har viljan att lära ut!

Det jag älskade mest med skolan var gemenskapen man fick med sina klasskompisar och övriga elever på skolan. Man blir som en liten familj! Dessa 3 år är de bästa tre åren av mitt liv och jag hoppas verkligen fler får så roliga och lärorika år som jag fick på Gamlebygymnasiet!
Jag ser ljust på min framtid. Jag har ett stadigt jobb och ett jobb jag älskar att gå till varje dag!

Tack Gamlebygymnasiet för att ni gett mig och många andra möjligheten att förverkliga våra drömmar! Och dessutom gett oss de bästa skolåren på vägen!
Mathilda Silverask
Avgångselev Djursjukvård 2016