Personal, Lantbruk – Lantbruk Entreprenad – Lantbruk Häst & Ridsport

Här hittar du kontaktuppgifter till oss:
E-post: fornamn.efternamn@gamlebygymnasiet.nu

Utbildningsansvarig

Daniel Kvist: 073 414 21 16

Om Daniel: Jag har arbetat på Gamlebygymnasiet sedan höstterminen 2015. Jag är lärare i framförallt lantbruksämnen men har även lite naturkunskap och biologi. På fritiden snickrar jag på gården och tar hand om djuren hemma.

 

Björn_NyLärare
Björn Ny: 073 414 21 43

Om Björn: Skogslärare som utbildar på motor- och röjmotorsåg. Examinerar också motorsågskörkort. Undervisar även i matematik.
Bor i Falerum utanför Åtvidaberg där natur med hundar, jakt och fiske är ett självklart intresse, liksom sport i allmänhet och ÅFF i synnerhet.

 

Lärare
Perry Forstén: 073 414 21 19

Om Perry: Sedan hösten 2015 arbetar jag som SO-lärare på Gamlebygymnasiet, främst i samhällskunskap, religionskunskap, historia och psykologi. Som SO-lärare sedan många år är jag bl.a. intresserad av hur vi människor fungerar och bygger upp våra samhällen och kulturer, vilket jag försöker förmedla i min undervisning. Friluftsliv och motion i olika former uppskattar jag på min fritid. Jag har också annan yrkeserfarenhet från t.ex. sjukvård, kriminalvård, arbete med funktionshindrade, psykiatri, av olika områden inom dagligvaruhandeln samt bevakningsarbete på bl.a. kärnkraftverk. Är gift, har två vuxna söner och två katter.

 

Lärare
Maria Bruzell: 073 414 21 29

Om Maria: Mer information kommer inom kort.

 

 

Louise_JohanssonLärare
Louise Johansson: 073 414 21 53

Om Louise: Har arbetat som lantbrukslärare på Gamlebygymnasiet sedan januari 2014 då jag tog examen som husdjursagronom vid Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. På min lediga tid pysslar jag med djuren eller är ute med hunden och springer i skog och mark.

 

Lärare
Mattias Källdoff: 073 414 21 24

Om Mattias: Jag har arbetat på Gamlebygymnasiet sedan hösten 2016. Jag undervisar teoretiskt och praktiskt inom Entreprenadmaskiner. På min fritid umgås jag med min familj, motionerar och snickrar på vårt hus.

 

Instruktör

Johan Öhlin: 073 414 21 32

Om Johan: Presentation kommer inom kort!

 

Lena_M_PerssonLärare
Lena M. Persson: 073 414 21 39

Om Lena: Utbildad instruktör inom bruks, bevakning och vallning. Tränat och tävlat inom bruks, lydnad samt räddningshund, bevakningshund och apporterande fågelhundsjakt. Tävlar i vallning och håller kurser inom vallning samt är mentalfigurant för MH.

 

 

Elevstöd
Jana Bäckman: 073 414 21 30

Om Jana: Ledarutbildning steg 1 och 2 inom hund. Kursledare på Gamleby brukshundsklubb. Tävlingsledare SBK, ordförande och ungdomsansvarig Gamleby Brukshundsklubb. Tävlar i lydnad, spår och viltspår.