Personal, Lantbruk – Lantbruk Entreprenad – Lantbruk Häst & Ridsport

Här hittar du kontaktuppgifter till oss:
E-post: fornamn.efternamn@gamlebygymnasiet.nu

Anders_NorbergUtbildningsansvarig
Anders Norberg: 0734-142 132

Om Anders: Jag har arbetet ganska länge på skolan och har stor erfarenhet från undervisningen inom Lantbruk o Entreprenad. Innan jag började här så arbetade jag på ett flertal gårdar med olika inriktningar, även entreprenadmaskiner. Har också jobbat på utvecklingsavdelningen på Överums Bruk där jag testade nya plogar och såmaskiner.
Är utbildad driftsledare inom lantbruk, var också driftledare på skolans skoljordbruk ett antal år och har också ett antal olika pedagogiska kurser bakom mig. Undervisar teoretiskt o praktiskt i teknikkurserna på lantbruk o entreprenad och har vissa delar av olika kurser inom växtodling och skog. Att arbeta med, och stötta våra elever och se deras utveckling under den tid dom är här på skolan tycker jag är speciellt roligt och givande. Är lite av en maskinnörd, har alltid varit intresserad av maskiner av olika slag. men även växtodling o skog är också mitt stora intresse. När jag inte är på skolan så tar jag gärna en sväng på motorcykeln, eller en båttur i vår fina Tjust skärgård.

 

Björn_NyLärare
Björn Ny: 0734-142 143

Om Björn: Skogslärare som utbildar på motor- och röjmotorsåg. Examinerar också motorsågskörkort. Undervisar även i matematik.
Bor i Falerum utanför Åtvidaberg där natur med hundar, jakt och fiske är ett självklart intresse, liksom sport i allmänhet och ÅFF i synnerhet.

 

 

Lärare
Perry Forstén: 0734-142 119

Om Perry: Sedan hösten 2015 arbetar jag som SO-lärare på Gamlebygymnasiet, främst i samhällskunskap, religionskunskap, historia och psykologi. Som SO-lärare sedan många år är jag bl.a. intresserad av hur vi människor fungerar och bygger upp våra samhällen och kulturer, vilket jag försöker förmedla i min undervisning. Friluftsliv och motion i olika former uppskattar jag på min fritid. Jag har också annan yrkeserfarenhet från t.ex. sjukvård, kriminalvård, arbete med funktionshindrade, psykiatri, av olika områden inom dagligvaruhandeln samt bevakningsarbete på bl.a. kärnkraftverk. Är gift, har två vuxna söner och två katter.

 

Lärare
Andreas Wadsten: 0734-142 156

Om Andreas: Mer information kommer inom kort.

 

 

 

Lärare
Maria Bruzell: 0734-142 129

Om Maria: Mer information kommer inom kort.

 

 

 

Louise_JohanssonLärare (föräldraledig)
Louise Johansson: 0734-142 153

Om Louise: Har arbetat som lantbrukslärare på Gamlebygymnasiet sedan januari 2014 då jag tog examen som husdjursagronom vid Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. På min lediga tid pysslar jag med djuren eller är ute med hunden och springer i skog och mark.

 

 

Instruktör
Mattias Källdoff: 0734-142 124

Om Mattias: Jag har arbetat på Gamlebygymnasiet sedan hösten 2016. Jag undervisar teoretiskt och praktiskt inom Entreprenadmaskiner. På min fritid umgås jag med min familj, motionerar och snickrar på vårt hus.

 

 

Lärare
Daniel Kvist: 0734-142 116

Om Daniel: Jag har arbetat på Gamlebygymnasiet sedan höstterminen 2015. Jag är lärare i framförallt lantbruksämnen men har även lite naturkunskap och biologi. På fritiden snickrar jag på gården och tar hand om djuren hemma.

 

 

Lena_M_PerssonLärare
Lena M. Persson: 0734-142 139

Om Lena: Utbildad instruktör inom bruks, bevakning och vallning. Tränat och tävlat inom bruks, lydnad samt räddningshund, bevakningshund och apporterande fågelhundsjakt. Tävlar i vallning och håller kurser inom vallning samt är mentalfigurant för MH.

 

 

Elevstöd
Jana Bäckman: 0734-142 130

Om Jana: Ledarutbildning steg 1 och 2 inom hund. Kursledare på Gamleby brukshundsklubb. Tävlingsledare SBK, ordförande och ungdomsansvarig Gamleby Brukshundsklubb. Tävlar i lydnad, spår och viltspår.