Personal, Djurvård – Djursjukvård – Hund

Här hittar du kontaktuppgifter till oss:
E-post: fornamn.efternamn@gamlebygymnasiet.nu

Mattias_ÖstervallUtbildningsansvarig & Lärare
Mattias Östervall: 0734-142 138

Om Mattias: Jag är legitimerad lärare i Idrott och hälsa och Engelska, och undervisar sedan 2015 på Gamlebygymnasiet. Utbildar även i hjärt- lungräddning. Mitt stora intresse är fysisk aktivitet i alla former, gärna i naturen. Ett annat intresse är musik. Bor i Västervik med familj.

 

Cecilia WilliamssonUtbildningsansvarig & Lärare
Cecilia Persson: 0734-142 126

Om Cecilia: Jag är leg gymnasielärare i svenska och historia. Jag har arbetat som lärare sedan 1996 och tycker det är väldigt kul. På fritiden är jag mycket ute i naturen. Jag har en tvåårig rottweiler som heter Lady och vi gillar att spåra och jobba med nosework och nosarbete överhuvudtaget. Om vi inte gör det så umgås vi  med familj och vänner och jag tycker om att sitta och prata över en kopp kaffe men kanske allra helst sitter jag bakom datorn och skriver. Jag bloggar eller skriver inlägg, artiklar och romaner för bokhyllan. Skriva är bland det roligaste jag vet.

 

Asa_Wallerius

Utbildningsansvarig och Instruktör – Tjänstledig
Åsa Wallerius: 0734-142 141

Om Åsa: Har jobbat på djurvården sedan 2001 som djurvårdare och instruktör. Undervisar nu i djurvårdsämnen och har ansvaret för djuren på djurvården. Jag är utbildad yrkeslärare på Linköpings Universitet. På fritiden är jag med min familj och ett gemensamt intresse vi har är orientering.

 

Louise_Axelsson

Lärare
Louise Axelsson: 0734-142 145

Om Louise: Jag är legitimerad veterinär i botten och har jobbat främst med stora djur, hästar och kor. Jag jobbar på Gamlebygymnasiet sedan 2008 och är numera även legitimerad lärare. Jag undervisar i djursjukvård. Det är roligt att kunna kombinera veterinärbiten med undervisning och få följa elevernas utveckling. Fritiden ägnar jag åt mina hästar, fixa i trädgården, umgås med familjen och läsa böcker när tiden finns.

 

Lärare
Eva-Maria Stigsdotter: 070 777 88 74

Om Eva-Maria: Info kommer inom kort

 

 

 

Ingela_Nilsson_NachtweijLärare
Ingela Nilsson Nachtweij: 0761-367 700

Om Ingela: Jag är mark-växtagronom och naturbrukslärare och undervisar i biologi, naturkunskap och entreprenörskap på Gamlebygymnasiet. Har arbetat som lärare under en tioårsperiod samt projektledare på Företagarna och på LRF. Bor i Vimmerby där jag ägnar mig åt familjen, träning i naturen och min trädgård på fritiden.

 

 

Lena_JohanssonLärare
Lena Johansson: 0734-142 140

Om Lena: Jag är legitimerad djursjukskötare i botten och har jobbat ett tiotal år på djursjukhus innan jag började på Gamlebygymnasiet. På fritiden gillar jag att träna och tävla, bl a spår, med mina hundar. Jag har också kennel i liten skala där jag föder upp hundar av raserna Tervueren och Västgötaspets. Den tid som blir över ägnar jag åt att rida min Frieserhäst och att köra min och sambons tre Ardennerhästar.

 

inget_foto_gronLärare
Josefine Henriksson:

Om Josefine: Jag undervisar inom djurvårdsämnen. Jag är utbildad biolog i grunden med fokus mot tillämpad etologi och djurbiologi. Har tidigare arbetat som zoolärare på Kålmården.

 

 

inget_foto_gron
Djurvårdare

Calle Jansson: (info kommer)

Om Calle: (info kommer)

 

 

inget_foto_gronDjurvårdare
Natalie Erikson: 073 414 21 29

Om Natalie: Jag jobbar som djurvårdare och instruktör på skolan, det vill säga att arbetet varierar mellan att ta hand om alla våra djur på skolan och undervisa eleverna i det praktiska. Mina stora intressen är djur och sjukvård, lyckligtvis får jag utöva båda delarna på jobbet. Jag är en friluftsmänniska och tycker om att campa, bergsklättra och vandra.

 

inget_foto_gronSpecialpedagog
Eva Utter-Kieback: 0734-142 137

Om Eva: Specialpedagog med inriktning mot dyslexi och läs och skrivproblematik. Som specialpedagog samverkar jag med de olika programinriktningarnas arbetslag. Samarbetar med elever, vårdnadshavare och lärare när extra stödinsatser behöver sättas in. Njuter av jordens fuktiga mylla med ena foten i myllan och den andra i stadens myller. Jag strävar efter en fungerande utbildning för alla!