Personal, Djurvård – Djursjukvård – Hund

Här hittar du kontaktuppgifter till oss:
E-post: fornamn.efternamn@gamlebygymnasiet.nu

Mattias_ÖstervallLärare
Mattias Östervall: 0734-142 138

Om Mattias: Jag är legitimerad lärare i Idrott och hälsa och Engelska, och undervisar sedan 2015 på Gamlebygymnasiet. Utbildar även i hjärt- lungräddning. Mitt stora intresse är fysisk aktivitet i alla former, gärna i naturen. Ett annat intresse är musik. Bor i Västervik med familj.

 

Cecilia WilliamssonUtbildningsansvarig & Lärare
Cecilia Persson: 0734-142 126

Om Cecilia: Jag är leg gymnasielärare i svenska och historia. Jag har arbetat som lärare sedan 1996 och tycker det är väldigt kul. På fritiden är jag mycket ute i naturen. Jag har en tvåårig rottweiler som heter Lady och vi gillar att spåra och jobba med nosework och nosarbete överhuvudtaget. Om vi inte gör det så umgås vi  med familj och vänner och jag tycker om att sitta och prata över en kopp kaffe men kanske allra helst sitter jag bakom datorn och skriver. Jag bloggar eller skriver inlägg, artiklar och romaner för bokhyllan. Skriva är bland det roligaste jag vet.

 

Asa_Wallerius

Utbildningsansvarig och Instruktör
Åsa Wallerius: 0734-142 141

Om Åsa: Har jobbat på djurvården sedan 2001 som djurvårdare och instruktör. Undervisar nu i djurvårdsämnen och har ansvaret för djuren på djurvården. Jag är utbildad yrkeslärare på Linköpings Universitet. På fritiden är jag med min familj och ett gemensamt intresse vi har är orientering.

 

Louise_Axelsson

Lärare
Louise Axelsson: 0734-142 145

Om Louise: Jag är legitimerad veterinär i botten och har jobbat främst med stora djur, hästar och kor. Jag jobbar på Gamlebygymnasiet sedan 2008 och är numera även legitimerad lärare. Jag undervisar i djursjukvård. Det är roligt att kunna kombinera veterinärbiten med undervisning och få följa elevernas utveckling. Fritiden ägnar jag åt mina hästar, fixa i trädgården, umgås med familjen och läsa böcker när tiden finns.

 

Lärare
Eva-Maria Stigsdotter: 070 777 88 74

Om Eva-Maria: Info kommer inom kort

 

 

 

Lärare                                        

Joakim Lundvall: 073 414 21 59

Om Joakim: Presentation kommer inom kort!

 

 

Lena_JohanssonLärare
Lena Johansson: 0734-142 140

Om Lena: Jag är legitimerad djursjukskötare i botten och har jobbat ett tiotal år på djursjukhus innan jag började på Gamlebygymnasiet. På fritiden gillar jag att träna och tävla, bl a spår, med mina hundar. Jag har också kennel i liten skala där jag föder upp hundar av raserna Tervueren och Västgötaspets. Den tid som blir över ägnar jag åt att rida min Frieserhäst och att köra min och sambons tre Ardennerhästar.

 

Lärare
Josefine Henriksson: 0734-142 160

Om Josefine: Jag är utbildad biolog och etolog på Linköpings universitet och undervisar i djurvårdsämnen och hästkunskap sedan hösten 2018. Är bosatt i Söderköping och har tidigare arbetat som zoolärare på Kolmårdens djurpark innan jag kom till Gamlebygymnasiet. Djur är mitt största intresse även på fritiden och jag spenderar gärna min tid i stallet och på hästryggen. Utöver djurintresset har jag en dold talang för att baka och spela piano.

 

Lärare – Tjänstledig
Ingela Nilsson Nachtweij: 0761-367 700

Om Ingela: Jag är mark-växtagronom och naturbrukslärare och undervisar i biologi, naturkunskap och entreprenörskap på Gamlebygymnasiet. Har arbetat som lärare under en tioårsperiod samt projektledare på Företagarna och på LRF. Bor i Vimmerby där jag ägnar mig åt familjen, träning i naturen och min trädgård på fritiden.

 

 

inget_foto_gron
Djurvårdare

Lovisa Larsson: 073 414 21 49

Om Lovisa: Jag jobbar som djurvårdsinstruktör på skolan och har en bakgrund inom biologi, med inriktning mot etologi och välfärd. Jag började på skolan under hösten 2018 och är bosatt i Norrköping. Djur och välfärd har alltid varit mitt främsta intresse och jag har alltid haft som ett eget litet zoo hemma av olika arter, men för tillfället har jag bara en liten katt. Min kärlek till djur finner jag nu via jobbet. På fritiden tecknar jag ofta och ägnar mycket av min tid ute i naturen.

 

 

Djurvårdare
Natalie Erikson: 073 414 21 29

Om Natalie: Jag jobbar som djurvårdare och instruktör på skolan, det vill säga att arbetet varierar mellan att ta hand om alla våra djur på skolan och undervisa eleverna i det praktiska. Mina stora intressen är djur och sjukvård, lyckligtvis får jag utöva båda delarna på jobbet. Jag är en friluftsmänniska och tycker om att campa, bergsklättra och vandra.

 

Djurvårdare
Sofie Krusfalk: 073 414 21 18

Om Sofie: Jag har jobbat på djurvården sedan 2014 som djurskötare och instruktör. Jag har SPL tillsammans med elever och sköter om alla smådjur på skolan. Själv har jag två hästar, en hund och en katt. På fritiden gillar jag att jaga.