Arbetsmarknadsutbildningar

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är ansvariga för arbetsmarknadsutbildningarna:
E-post: fornamn.efternamn@gamlebygymnasiet.nu

Tobias_KellerAnsvarig Trädgårdsutbildningen 
Tobias Keller: 0734-142 117

Om Tobias: Att leva i Sverige har alltid varit min dröm. Om man arbetar hårt, kan drömmar bli sanna! Sedan första juli 2014 bor jag i Sverige. Jag har arbetat som landskapsdesigner i Schweiz (mitt hemland) och sedan jag kom till Sverige har jag arbetat som trädgårdsrådigvare på Blomsterlandet i Västervik. Tidigare erfarenheter som jag har med mig är att jag har studerat media och kommunikation och inom det området drev jag i Schweiz eget företag. Jag undervisade även journalistikstudenter. På Gamlebygymnasiet arbetar jag som instruktör på arbetsmarknadsutbildningen trädgård. Jag ser fram emot att motivera de studerande och förmedla min erfarenhet om växter och landskapsdesign.

 

Liselott_JohanssonInstruktör Trädgårdsutbildningen
Liselott Johansson: 0734-142 154

Om Liselott: Jag jobbar som instruktör på skolans vuxenutbildning inom trädgård. När jag jobbar med eleverna så är vi ofta ute på skolans område och arbetar praktiskt. På min fritid fixar jag gärna med min egen trädgård, jag tycker också att det är kul att laga mat.

 

 

Ansvarig Lantbruksutbildningen
Sarbast Wali: 0734-142 114

Om Sarbast: Jag är en husdjursagronom som tror på miljövänliga och hållbara produktionsmetoder i kombination med teknik för att förbättra livskvaliteten för människor och djur. Jag har erfarenhet från olika områden inom djurhållning, växtodling, jordbruksmaskiner, mejeri produktion samt jordbruk och livsmedelstillsyn. Jag har också en hel del erfarenhet inom energisektorn och alternativa energikällor inom jordbruket samt statliga institutioner som länsstyrelsen. Jag njuter av nya uppdrag och utmaningar och det finns inga omöjliga drömmar som skall uppfyllas så länge du tror på dig själv och arbeta hårt. Nu är jag ansvarig för vår vuxenutbildning inom lantbruk.