Kontakt

Vill du ha mer information om skolan eller information om hur du hittar hit?
Kontakta oss på 0493-142 00 eller på info@gamlebygymnasiet.nu.

Drygt 35 personer är i tjänst för de drygt 100 elever som går på skolan. Av dem arbetar cirka 20 personer som lärare och instruktörer i stallet, trädgården, jordbruket och inom djurvården. Resten av personalen arbetar med servicefunktioner så som kök, fritid, vaktmästeri, internat och skoladministration.

E-post: fornamn.efternamn@gamlebygymnasiet.nu

Sofie_AlvarssonRektor
Sofie Alvarsson: 0703-200 904

Om Sofie: Jag är rektor på Gamlebygymnasiet sedan augusti 2013. Min bakgrund har jag från högskolevärlden och då senast från Försvarshögskolan. Mitt arbete på Gamlebygymnasiet handlar om att planera och leda skolan och utveckla vår verksamhet. Arbetet är varierande och krävande och alla uppgifter ska lösas i ett högt tempo. Jag gillar dock att det är så många olika arbetsuppgifter och jag tycker mycket om att jobba med både elever och personal. Skolan ligger väldigt vackert och naturskönt i kuperad natur precis bredvid havet och jag försöker att alltid njuta av omgivningarna när jag rör mig på skolan.

 

Biträdande Rektor
Märta Jensen: 0734-142 151

Om Märta: Jag är biträdande rektor på Gamlebygymnasiet sedan september 2018. Jag är i grunden gymnasielärare i mediekommunikation och engelska och har jobbat inom skolans värld sedan 2004. Mitt arbete på Gamlebygymnasiet handlar om att planera det övergripande pedagogiska arbetet genom att skapa timplaner, tjänstefördelningar m.m. och att vara ett stöd för personalen i pedagogiska frågor. Jag gillar att arbeta med utveckling och att få möta många olika typer av människor i mitt jobb varje dag.

 

Expedition, Skoladministratör
Robin Masth: 0493-142 00

Om Robin: Jag jobbar på expeditionen med bland annat elevadministration och fakturering. Det är oftast mig ni kommer till när ni ringer till växeltelefonen för till exempel sjukanmälan.

 

 

Anders_NorbergUtbildningsansvarig Lantbruk, Lantbruk – Entreprenad
Anders Norberg: 0734-142 132

Om Anders: Jag har arbetet ganska länge på skolan och har stor erfarenhet från undervisningen inom Lantbruk o Entreprenad. Innan jag började här så arbetade jag på ett flertal gårdar med olika inriktningar, även entreprenadmaskiner. Har också jobbat på utvecklingsavdelningen på Överums Bruk där jag testade nya plogar och såmaskiner.
Är utbildad driftsledare inom lantbruk, var också driftledare på skolans skoljordbruk ett antal år och har också ett antal olika pedagogiska kurser bakom mig. Undervisar teoretiskt o praktiskt i teknikkurserna på lantbruk o entreprenad och har vissa delar av olika kurser inom växtodling och skog. Att arbeta med, och stötta våra elever och se deras utveckling under den tid dom är här på skolan tycker jag är speciellt roligt och givande. Är lite av en maskinnörd, har alltid varit intresserad av maskiner av olika slag. men även växtodling o skog är också mitt stora intresse. När jag inte är på skolan så tar jag gärna en sväng på motorcykeln, eller en båttur i vår fina Tjust skärgård.

 

Asa_WalleriusUtbildningsansvarig Djurvård, Djursjukvård, Hund
Åsa Wallerius: 0734-142 141

Om Åsa: Har jobbat på djurvården sedan 2001 som djurvårdare och instruktör. Undervisar nu i djurvårdsämnen och har ansvaret för djuren på djurvården. Jag är utbildad yrkeslärare på Linköpings Universitet. På fritiden är jag med min familj och ett gemensamt intresse vi har är orientering.

 

 

Utbildningsansvarig – Bygg & Anläggning
Mattias Källdoff: 0734-142 124

Om Mattias: Jag har arbetat på Gamlebygymnasiet sedan hösten 2016. Jag undervisar teoretiskt och praktiskt inom Entreprenadmaskiner. På min fritid umgås jag med min familj, motionerar och snickrar på vårt hus.

 

 

Lena_M_Persson

APL-ansvarig
Lena M. Persson: 0734-142 139

Om Lena: Utbildad instruktör inom bruks, bevakning och vallning. Tränat och tävlat inom bruks, lydnad samt räddningshund, bevakningshund och apporterande fågelhundsjakt. Tävlar i vallning och håller kurser inom vallning samt är mentalfigurant för MH.