Internatskola - Internat på Gamlebygymnasiet

Internat

På skolan finns 89 bäddar, fördelade på enkelrum och dubbelrum. Skolan har också tillgång till några lägenheter som elever delar på.

I rummet finns en grundmöblering, men du kan själv ordna så du trivs med egna textilier och planscher. Du städar själv ditt eget rum och de gemensamma utrymmen du delar med dina kamrater. Gemensamma utrymmen är tex köket där en grundutrustning med husgeråd (exvis kastruller) finns. Du tar själv med tallrik, kopp/glas och bestick. Du tar själv med dig sängkläder. På skolan har vi en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkrum m.m.

Vi har fritidslokal med TV, tvspelsrum, biljardbord, gym, musikrum och mycket mer på vår skola.

Helinackordering
fr.o.m. ht 2016

Enkelrum lilla internatet
Kost och logi: 3585 kr

Dubbelrum stora internatet
Kost och logi: 3365 kr

Del i lägenhet om 2 rok (endast ett fåtal)
Kost och logi: 3245 kr

Frukost, förmiddagsfika, eftermiddagsfrukt (får du i samband med lunchen), kvällsmat och kvällsmacka ingår i boendekostnaden och går inte att välja bort för dig som bor på skolans internat. Resande elever får förmiddagsfika och eftermiddagsfrukt för endast 200:-/månad. Inackorderingsavgiften är jämt fördelad över skolårets nio månader och faktureras i förskott med samma belopp under fyra månader på höstterminen och fem månader under vårterminen.

De elever som behöver bo på internatet kan söka inackorderingstillägg från CSN.
Inackorderingstillägget och studiebidraget täcker till största delen kostnaden för kost och logi. Beloppet varierar beroende på hur långt ifrån eleven bor från skolan.
Läs mer om inackorderingstillägget på CSN:s hemsida.

Har du sökt inackorderingsbidrag och fått avslag? Kontakta rektor på skolan.
Rektor: Sofie Alvarsson 070-3200904, sofie.alvarsson@gamlebygymnasiet.nu.

Har du frågor eller vill veta mer om skolans internat  är du välkommen att kontakta Håkan Ringdahl (Internatföreståndare).
Håkan Ringdahl 073-4142122, hakan.ringdahl@gamlebygymnasiet.nu.

Har du frågor kring maten går det bra att kontakta Elisabeth Grindestam (Kökschef).
Elisabeth Grindestam 073-4142110, elisabeth.grindestam@gamlebygymnasiet.nu.