Internatskola - Internat på Gamlebygymnasiet

Fritid

Vi som arbetar Fritid på Gamlebygymnasiet heter Tina, Mikael, Frida och Håkan. Vi arbetar i huvudsak med att aktivera och finnas till hands för våra elever på kvällstid. Idag bor det ca 65 st elever på vårt internat.

Vi arrangerar en mängd kvällsaktiviteter som till exempel bakning, shoppingresor, film- och myskvällar. Vi tar förstås gärna emot förslag från dig som är elev här på skolan. Även de elever som inte bor på skolans internat är givetvis välkomna att delta i våra aktiviteter på kvällarna.

På vardagskvällar finns alltid personal tillgänglig. Under annan tid kan vi nås på våra beredskapstelefoner,numren till oss hittar du här nedan.

I vår fritidslokal finns det möjlighet att titta på TV, spela TV-spel, biljard och pingis eller bara umgås. Vi har också ett mindre rum där man kan ta det lugnt och läsa tidningar eller bara ”softa”. Vi har även ett kök så att vi kan baka och laga mat. Är man  intresserad av att träna så har skolan ett eget gym. Skolan ligger naturskönt och har närhet till konstfrusen isbana och elljusspår som en snörik vinter förvandlas till skidspår.

I samma byggnad som fritid hittar ni också vår skolsköterska Britt-Marie Stenbeck samt vår kurator Janet Vloothuis.

Välkomen att höra av dig till oss om du har frågor!
/Tina, Mikael, Frida och Håkan

Tina Persson (Fritidsledare) 073-4142123